Oana Roman

A slabit 15 kilograme in trei luni, a incercat extensiile de par, poartă rochii scurte si decoltate si are un prieten de numai 23 de ani.

Pentru Alexandru, prietenul ei de numai 23 de ani, Oana Roman (33 de ani) este în stare de orice schimbare de look care să o facă mult mai frumoasă şi mai atrăgătoare. Până acum i-a reuşit, ţinând cont că acesta nu a părăsit-o, ba dimpotrivă, relaţia lor devine din ce în ce mai serioasă.

E uimitor cum o femeie îşi poate schimba look-ul peste noapte atunci când e deprimată sau, dimpotrivă, foarte fericită.
E şi cazul Oanei Roman care, si-a schimbat garderoba, apare în rochii sexy, cu decolteuri adânci, a încercat multe nuanţe pentru păr, ştiut fiind faptul că de obicei când o femeie se simte pregătită să îşi schimbe look-ul începe cu părul.

Ea locuieşte cu Alexandru în casa din Pipera şi nu a ezitat să-l prezinte pe noul iubit şi mamei ei, Mioara Roman, care l-a primit fără nici o reţinere. S-ar putea spune că pentru fiica fostului premier a început o eră nouă, ea afişând în fiecare zi o altă imagine prietenilor şi tuturor celor care o cunosc.

Poate Oana doreste sa placa prietenului mult mai tanar ca si ea si sa schimbe perceptia asupra ei din media. Realitatea a dovedit ca nu poti tine la nesfarsit aceasta cursa a infrumusetarii si cosmetizarii, iar de la o vreme devii chiar penibil. Totul este normal pana la limita sanatatii si bunului gust.

0 comentarii:

Copyright © 2008 - ArmseS - is proudly powered by Blogger
Blogger Template